Mukissa on jatkuvasti kymmeniä erilaisia teelaatuja - mustaa teetä, maustettua mustaa teetä, vihreää teetä, maustettua vihreää teetä, valkoista teetä ja erikoisteetä. Valikoimassamme on myös useita rooibos- ja yrttijuomia.
Hankimme itse teemme suurilta eurooppalaisilta teetaloilta, joten mielellämme kuuntelemme asiakkaidemme toiveita teevalikoimamme laajentamiseksi.
Alla olevista linkeistä pääset teevalikoimaan.
Tee on herkkä raaka-aine, jonka valmistaminen teejuomaksi vaatii parin perussäännön muistamisen ja noudattamisen. Nämä ohjeet ovat hyvin yleisiä ja saat tarvittaessa meiltä Mukista tarkempia teelaatukohtaisia ohjeita.
Mustaa teetä käyttäessä veden oikea lämpötila on noin 80 - 95 astetta, vesi ei saa olla kiehuvaa! Yleinen haudutusaika on noin kolme minuuttia, jonka jälkeen siivilä nostetaan pois teekannusta tai teemukista.
Sopiva perussääntö annostelulle on noin 1 tl kuppia kohden. On hyvä esilämmittää teekannu huuhtaisemalla se kuumalla vedellä.
Vihreää teetä käytettäessä veden lämpötila on noin 70 - 80 astetta. VIhreän teen haudutusaika vaihtelee, mutta yleensä se on 2 - 4 minuuttia, joskin hienoilla japanilaisilla senchoilla haudutusaika on 1 - 2 minuuttia. Haudutuksen jälkeen siivilä nostetaan pois. Vihreät teet kestävät kaksi tai kolmekin haudutuskertaa.