Mukin suklaat

Tarjoamme Mukissa tarkoin valikoituja korkeatasoisia suklaatuotteita. Valikoimassamme on suklaalevyjä ja praliineja tuottajilta, jotka tuotteidensa laadun ohella täyttävät toisen kriteerimme: ne ovat perheyrityksiä, joiden työhön luotamme ja jotka tunnemme. Mahdollisuuksien mukaan hankimme tuotteemme suoraan tuottajilta.

Mukin suklaavalikoimassa on suomalaisista tuottajista Mokkapuun ja Porvoon Pienen suklaatehtaan tuotteita ja Euroopasta meillä on Katalonian perinteikkään Amatllerin tuotteita, tallinnalaisen palkitun Chocolalan tuotteita (tällä hetkellä tilauksesta liikelahjatuotteita) ja skotlantilaisen COCOn tuotteita. 

Porvoon Pienen suklaatehtaan esittely

Otimme alusta alkaen eli syksystä 2018 valikoimaamme Porvoon Pienen suklaatehtaan laadukkaita tuotteita. Ne ovat maistuvia, kauniita ja rakkaudella käsityönä tehtyjä. 

Porvoon Pieni Suklaatehdas syntyi vuonna 2005 keittiömestari Peter Westerlundin intohimosta suklaaseen. Hän halusi tarjota asiakkailleen suklaata, joka on valmistettu paikan päällä puhtaista ja parhaista raaka-aineista ilman lisä- tai säilöntäaineita. Porvoon Pienen suklaatehtan suklaat ovat voittaneet monia kansainvälisiä palkintoja.

Peterin intohimo ammattitaitoiseen tekemiseen ja makuelämysten tarjoamiseen sopii hyvin Mukin profiiliin - haluamme tarjota asiakkaillemme korkeatasoisia suomalaisia tuotteita, joiden tuotannon ja tekijät tunnemme. Mukin suklaatarjonnassa on Pienen suklaatehtaan maito- ja tummasuklaalevyjä sekä Bean-to-Bar-suklaalevyjä. 

Huhtikuun suklaasuositus: Porvoon Pienen suklaatehtaan merisuola-maitosuklaalevy

Merisuola-maitosuklaalevy (95 g)

Merisuola-maitosuklaalevy (Porvoon Pieni suklaatehdas) (95 g)