Mukin suklaavalikoima

Mukin suklaat

Mukin valikoimassa on tarkoin valikoituja korkeatasoisia suklaatuotteita. Myymme suklaalevyjä ja praliineja tuottajilta, jotka tuotteidensa laadun ohella täyttävät toisen kriteerimme: ne ovat perheyrityksiä, joiden työhön luotamme ja jotka tunnemme. Mahdollisuuksien mukaan hankimme tuotteemme suoraan valmistajilta.

Suklaalevyt

Praliinit ja konvehdit

Esittelyssä Pieni Suklaatehdas Porvoo

Porvoolaisen Pienen Suklaatehtaan laadukkaat ja palkitut tuotteeet ovat olleet Mukin valikoimassa alusta asti. Ne ovat maistuvia, kauniita ja rakkaudella käsityönä tehtyjä. 

Pieni Suklaatehdas Porvoo syntyi vuonna 2005 keittiömestari Peter Westerlundin intohimosta suklaaseen. Hän halusi tarjota asiakkailleen suklaata, joka on valmistettu paikan päällä puhtaista ja parhaista raaka-aineista ilman lisä- tai säilöntäaineita. Pieni Suklaatehdas Porvoo on voittanut monia kansainvälisiä palkintoja suklaatuotteillaan.

Peterin intohimo ammattitaitoiseen tekemiseen ja makuelämysten tarjoamiseen sopii hyvin Mukin filosofiaan - haluamme tarjota asiakkaillemme korkeatasoisia suomalaisia tuotteita, joiden tuotannon ja tekijät tunnemme.